Skip to main content
Reynaers Aluminium fireproof.

Reynaers Aluminium допомагає будувати безпечніше майбутнє і не без допомоги нової Брошури Вогнетривкості

Оскільки міста стають густонаселеними, потреба в безпечних високоякісних вікнах та дверях зростає. Reynaers Aluminium пропонує перевірені та сертифіковані системи, які допомагають запобігти можливим пожежам. Дізнайтеся, як ми можемо створювати безпечніші та здоровіші проєкти разом у нашій абсолютно новій брошурі щодо вогнетривких рішень. 

Сертифіковані вогнетривкі вікна, двері та фасадні елементи запобігають поширенню пожежі всередині приміщень протягом певного часу. Ці дорогоцінні додаткові хвилини дозволяють людям безпечно евакуюватися з будівель, допомагаючи пожежникам вчасно прибути на місце події. Особливо у великих будівлях, таких як школи, лікарні, офісні будівлі чи житлові вежі, вогнестійкі рішення можуть мати велике значення.

Джелмер Ейсма, менеджер по продукцї Safety Systems, підкреслює важливість протипожежних технологій у нашому асортименті продукції: «Безпека та зручність не повинні бути взаємовиключними. Ось чому в Reynaers Aluminium ми завжди зосереджуємося на комфорті, стійкості та ефективності при розробці надійних рішень. І пропонуючи кілька варіанти безпеки в різних системах, ми можемо справді передбачити всі потреби клієнтів. У цьому сенсі наші протипожежні вікна, двері та фасади можуть відігравати важливу роль у створенні безпечніших життєвих просторів для всіх».

Fire testing by Reynaers Aluminium.

Ділимося своїми знаннями

Нова брошура не лише дає огляд наших протипожежних рішень, але й забезпечує краще розуміння нашого процесу тестування. Щоб досягти різних класифікацій вогнестійкості, ми тісно співпрацюємо з офіційними випробувальними організаціями по всій Європі. Досвід наших партнерів гарантує, що перевірені рішення відповідають найсуворішим вимогам безпеки, пропонуючи кінцевим користувачам сертифікований додатковий спокій.

Вогнестійкі вікна, двері та фасади Reynaers Aluminium можуть відігравати важливу роль у створенні безпечніших житлових приміщень для всіх людей.

Джелмер Ейсма
Менеджер по продукції із систем безпеки в Reynaers Aluminium
Разом до кращої безпеки
Будемо на зв'язку
Насправді наша партнерська мережа має ключове значення в ланцюжку створення вартості. Від постачальників безпечного скла до навчених виробників та монтажників: ми працюємо разом від початку до кінця, щоб забезпечити якісні системи та чудову підтримку вашого будівельного проєкту. Якщо у вас виникли запитання щодо наших протипожежних або інших рішень безпеки, ви можете зв’язатися з місцевим представником Reynaers Aluminium для отримання додаткової інформації. Ми тут, щоб допомогти вам!
Вогнезахисні рішення

Завантажте брошуру

Fireproof solutions by Reynaers Aluminium.