Skip to main content
MasterLight in a modern villa.

Тільки небо може стати межею: MasterLight виграє нагороду Archiproducts Design Award

Наприкінці 2023 року наше рішення для мансардних вікон MasterLight було високо оцінено на Archiproducts Design Awards у Мілані. У складі обраної групи конкурсантів компанія Reynaers Aluminium здобула перемогу в категорії "Building Shell".

На щорічній церемонії нагородження Archiproducts Design Awards (ADA) архітектурні бренди збираються разом та відзначають творчу досконалість у всіх її формах. Категорії варіюються від меблів до системних компонентів та будівельних матеріалів. Журі професійних експертів оцінює продукцію за їхній новаторський дизайн, враховуючи екологічне використання матеріалів, інноваційні форми та потенціал покращення якості життя користувачів.

Після жорсткого процесу відбору MasterLight від Reynaers Aluminium посіла перше місце в категорії «Building Shell». категорія. Яскравий дизайн системи та інтеграція в неї потрійного скління з низьким енергоспоживанням стали вирішальними факторами, які принесли мансардному вікну першу міжнародну нагороду.

Унікальне рішення мансардного вікна

Успіх MasterLight можна пов'язати з багаторічним досвідом його дизайнерів. Барт Ветс та Ронні Ван Лаер, які приєдналися до Reynaers Aluminium в один день 35 років тому, вдячні за визнання: «Завжди приємно бачити винагороду за важку працю. Ми пишаємося цією нагородою ADA, оскільки це прямий результат групової інтенсивної роботи наших колег. MasterLight покращує повсякденний комфорт життя людей, створюючи світлу прибудову до будівлі, навіть при майже плоских кутах даху. Мансардне вікно забезпечує відмінні теплові характеристики, а його опційне потрійне скління робить його ідеальним екологічним вибором. З MasterLight тільки небо може бути межою!»

Archiproducts design awards.

Вітаємо всіх колег Reynaers Aluminium, які брали участь у створенні цієї унікальної системи! Хочете дізнатися більше? Відкрийте для себе систему MasterLight, натиснувши кнопку нижче.

Читати далі