Skip to main content
Reynaers aluminium slimwall 35 façade

Зробіть своє життя яскравішим разом з новими алюмінієвими фасадами SlimWall 35

Як під час проєктування сучасних будівель надати їм привабливості зовнішнього вигляду, яка була б функціональною та мінімалістичною? Наша команда розробників прийняла виклик та розробила елегантне рішення: стієчний фасад SlimWall 35 . Остання інновація в асортименті фасадів від Reynaers Aluminium допомагає створити чудові краєвиди та комфортний клімат у приміщенні. Його ультратонкий, сертифікований "Passive House" дизайн вже є готовою екологічною відповіддю на всі ваші будівельні запити.

Стієчний фасад SlimWall 35 скрасить ваше майбутнє. Більше ніяких громіздких рам, які обмежують ваш огляд. Натомість ця унікальна система демонструє міцні, але мінімалістичні профілі, які дозволяють використовувати великі скляні поверхні. Всередині ви відчуваєте відкритість та комфорт з великою кількістю природного денного світла. Зовні вас зустрічає елегантний алюмінієвий фасад, який плавно з’єднується з іншими елементами (що відкриваються). Ця комбінація робить SlimWall 35 ідеальним поєднанням для просторих елітних будинків або просторих громадських будівель, таких як ресторани чи магазини.

Reynaers Aluminium SlimWall 35 façade in office building.

Безпечне та стійке рішення

Заснований на десятиліттях досвіду, SlimWall 35 не тільки чудово виглядає, а ще й надійний та безпечний. Також присутній захист від злому (RC2) на висоті до двох поверхів. Безпека та комфорт поєднуються в одному акуратному фасадному рішенні, яке забезпечує захист без винятку.

Далі, SlimWall 35 було створено з урахуванням майбутніх поколінь. Наші інженери оптимізували виробничий процес системи, щоб максимально обмежити відходи. А менше відходів означає менший вплив на нашу планету. Крім того, встановлений із додатковим потрійним склінням, елегантний стієчний фасад пропонує Сертифікована теплоізоляція пасивного будинку . Як бачите, SlimWall 35 – це надвідповідальний вибір.

Тонкі профілі, свобода творчості та ефективність "Passive House":
SlimWall 35 відповідає всім вимогам.

Дерк Борстен
Керівник групи. Команда розробки фасадних систем

Зробіть це по-своєму

Щоб забезпечити необмежену творчу свободу, багато уваги було приділено універсальному дизайну SlimWall 35s. Його тонкі профілі товщиною 35 мм ідеально відповідають нашим преміальним HiFinity розсувні двері та наші Paralline рішення для облицювання. Попри це, ви можете комбінувати SlimWall 35 з іншими алюмінієвими системами Reynaers, такими як фасадні рішення, вікна та двері, щоб створити єдині в своєму роді сучасні огороджувальні конструкції.

Дерк Борстен, голова групи розробки фасадів, підкреслює унікальні переваги цього тонкого рішення: «Тісно співпрацюючи з нашими партнерами, ми створили унікальний стієчний фасад, який відповідає всім вимогам клієнтів. Зменшена ширина профілю SlimWall 35, різноманітні варіанти дизайну та сертифіковані теплові характеристики "Passive House" роблять цю систему унікальною в асортименті фасадних рішень. Це найповніше рішення для всіх ваших сучасних житлових або комерційних будівельних проєктів».

  • Reynaers Aluminium SlimWall 35 façade in hotel.
  • Reynaers aluminium slimwall 35 façade
  • Reynaers Aluminium SlimWall 35 façade in office building.
  • Reynaers Aluminium SlimWall 35 opening element.

Reynaers Aluminium пропонує широкий вибір високоякісних алюмінієвих фасадних рішень. Перегляньте наші системи, натиснувши кнопку нижче.

Читати далі