Skip to main content
Reynaers Aluminium and Renson professional standing in front of sunscreen solution.

Алюмінієві фасади Reynaers та сонцезахисні засоби Renson: відсутня ланка

Reynaers Aluminium та Renson об’єднують зусилля, щоб запропонувати наступне покоління фасадів та сонцезахисних рішень. Завдяки новому дизайну Renson Fixscreen Minimal Curtain Wall 50 тепер повністю сумісна з нашою фасадною системою ConceptWall 50. Подолайте спеку за допомогою цієї 100% бельгійської комбінації, яку дуже легко встановлювати та приємно на неї дивитися.

Два сильні бренди об’єдналися, щоб створити одне розумне рішення. Обидва бельгійські сімейні підприємства Reynaers Aluminium та Renson поділяють однакову пристрасть до інноваційних, зручних продуктів, які роблять проєкти ще більш захоплюючими. Завжди ставлячи клієнта на перше місце, ці дві компанії прагнуть створювати енергоефективні та якісні рішення, які допоможуть вам жити повсякденним життям.

Наша фасадна система ConceptWall 50 дозволяє вам милуватися захоплюючими видами з величезними скляними поверхнями вагою до 700 кілограмів. Це ідеальне рішення для висотних житлових та офісних будівель, що яскраво сяють у містах по всьому світу. Незважаючи на те, що великі скляні панелі виглядають естетично чудово, часто може виникати перегрів та небажані відблиски. Саме тут на допомогу приходить Renson Fixscreen Minimal Curtain Wall 50, щоб створити бажану тінь для всіх мешканців та працівників.

Дизайн цієї комбінації продуктів враховує потреби кінцевого споживача, та й всі інші зацікавлені сторони також виграють. Наприклад, щоб зібрати це рішення для захисту від сонячних променів, потрібні лише три профільні компоненти замість звичайних п’яти. Менше болтів означає менше проблем. Це допомагає виробнику та інсталятору вибрати правильну просту в установці систему, яка найкраще відповідає потребам їхніх клієнтів. І з ідеально вирівняними фасадами та сонцезахисними профілями ви завжди матимете охайний мінімалістичний вигляд.

3-D section of the new Renson Fixscreen Minimal Curtain Wall 50.

Перевірена та підтверджена бельгійська якість

Якість зображається в повсякденній продуктивності. Саме тому ми ретельно перевірили ці системи на всі види стійкості. Комбінація фасадної системи та сонцезахисного екрану витримує швидкість вітру до 65 кілометрів на годину, коли сонцезахисний екран працює, та, навіть до 130 кілометрів на годину, коли він не розгорнутий. Ці цифри відповідають продуктивності оригінального Fixscreen Minimal. Далі ретельні випробування тиском не показали жодних ознак вигину. І не потрібно турбуватися про можливе теплове розширення: і фасадна система, і сонцезахист ідеально підігнані одне до одного. Як наслідок, вони нескінченно з’єднані між собою.

Захистіть себе від сонячних відблисків та перегріву за допомогою цієї 100% бельгійської системи. Експертиза Reynaers Aluminium у сфері великих скляних поверхонь та ледь помітних рам чудово поєднується з якісним сонцезахисним рішенням Renson. Успішна співпраця, яка, можливо, може означати початок багатьох спільних проєктів у майбутньому. Разом для якісних рішень, разом до кращого!

Modern white office building featuring Renson Fixscreen solutions.