Skip to main content
Reynaers Campus, the Reynaers Group HQ in Belgium.

Берт Гірінккс став новим генеральним директором Reynaers Group

З 1 березня 2023 року Берт Гірінккс очолить Reynaers Group як її новий головний виконавчий директор. Попередній генеральний директор Дірк Бонтріддер прийняв рішення покинути компанію, щоб продовжити свою професійну кар’єру в галузі технологій охорони здоров’я.

Берт Гірінккс — знайоме обличчя в Reynaers Group. Він працює в компанії понад 13 років, працюючи на посаді директора з продажу на різних міжнародних ринках під його керівництвом протягом останніх п’яти років. Раніше Берт також виконував роль генерального менеджера Reynaers Aluminium Belux, внутрішнього ринку Reynaers Group.

Завдяки своєму величезному досвіду Берт має глибокі знання про різні аспекти нашої компанії. Він знає тонкощі корпорації, користується високою повагою серед колег та протягом багатьох років продовжує створювати міцну особисту мережу клієнтів і ділових партнерів.

Зростання сталого розвитку

Берт Гірінккс каже, що вдячний Раді директорів за довіру: «Я беру на себе керівництво компанією з ентузіазмом, знаючи, що можу розраховувати на сильну організацію з мотивованими та компетентними колегами. Я також радий продовжувати зростання сталого розвитку в ці складні часи, разом зосереджуючись на наших клієнтах та партнерах. Разом до кращого!"

Bert Geerinckx, Reynaers Group.