Skip to main content
3D render of harbour and city centre with skyscrapers.

Досліджуючи США: Історія Reynaers Aluminium MasterWall

Уявіть собі стандартизовану систему скляних фасадів, яка відповідає потребам усіх учасників процесу. Це історія MasterWall, алюмінієвого фасадного рішення Reynaers, призначеного для облицювання величезних поверхонь за обмежений проміжок часу. MasterWall чудово доповнює фасад будь-якої висотної будівлі завдяки численним варіантам дизайну та простоті монтажу. Дотримуючись й перевищуючи найсуворіші вимоги до якості. Це ідеальний продукт як для архітекторів, монтажників, так і для мешканців.

У 2019 році в Північній Америці зріс попит на стандартну цілісну фасадну систему. У Нью-Йорку, мегаполісі з найбільшою кількістю висотних будинків у США, наша місцева дослідницька група помітила, що більшість скляних фасадів не забезпечує хорошої атмосферостійкості. Не вистачало універсального рішення для облицювання, і ми точно знали, що робити.

Щоб зробити висотну будівлю атмосферостійкою, основним рішенням є фасадна система. Однак у більшості випадків ці системи складніше виготовити, і встановлення може бути дорожчим. Навпаки, виробництво та монтаж скляних фасадів набагато простіше: система легша в обробці, її можна як склити, так і встановлювати всередині будівлі. Це означає, що немає потреби у великих і громіздких кранах, розміщених на вулиці.

Скляний фасад подібний до стандартних вікон у виробництві та встановленні, але пропонує більш витончену цілісну фасадну систему.

MasterWall and window solutions set in a red-brick American building project.

Оскільки скляний фасад не є типовим європейським рішенням, ми, як європейська компанія, повинні були розробити абсолютно нову концепцію продукту. Надихнувшись нашими преміальними системами MasterLine 8, ми створили фасадне рішення MasterWall. Наш бельгійський відділ досліджень та розробок тісно співпрацював з командою Reynaers Aluminium US, щоб створити безпечне та зручне рішення, яке відповідає дизайну будь-якої будівлі. Вибирайте між різними елементами відкривання, варіантами плит перекриття та варіантами профілів, щоб надати своєму проєкту унікальний вигляд та відчуття.

Простота монтажу та свобода проєктування – дві причини, чому MasterWall отримав нагороду «Кращий продукт» за версією Architect's Newspaper.

MasterWall офіційно запущено на ринок Північної Америки влітку 2021 року й з того часу залишається улюбленим рішенням для архітекторів та будівельників. Його розвиток показує, як ми можемо створювати чудові рішення, уважно прислуховуючись до потреб наших партнерів.

Відкрийте для себе всі функції цієї фасадної системи преміум-класу на сторінці продукту MasterWall.

Відкрийте зараз
3D model of MasterWall corner sample.