Skip to main content
Reynaers Campus entrance hall.

Наш шлях до сталого розвитку: ознайомтеся з новим звітом Reynaers Group про сталий розвиток

Нарешті він тут! Остання версія звіту Reynaers Group про сталий розвиток описує наші поточні екологічні показники та зобов’язання щодо сталого розвитку на період 2023-2030 років. Він прокладає шлях до низьковуглецевого та довговічного майбутнього для нашої компанії та спільноти.

Щоб допомогти вам на шляху до екологічного будівництва, Reynaers Group прагне бути максимально прозорими. У 2022 році ми запустили наш перший звіт про сталий розвиток Reynaers Act , який зосереджувався на продуктах замкнутого циклу, екологічних будівлях, скороченні викидів вуглецю та наших співробітниках. Сьогодні ми спираємося на нашу оригінальну стратегію з герметичною тактичною дорожньою картою в переосмисленому дизайні.

Що нового?

Останнє законодавство ЄС, а саме Директива про корпоративне звітування про сталий розвиток (CSRD), визначає офіційні правила щодо того, як компанії мають повідомляти про свою екологічну ефективність. Новий звіт про сталий розвиток є нашим першим кроком до відповідності вимогам CSRD з особистим дотиком Reynaers Group. Ми залишаємось вірними кредо нашої компанії «Разом до кращого» та ставимо чіткі та амбітні стійкі цілі для всієї Групи.

warehouse colleague reynaers aluminium
  • Щоб захистити нашу планету , ми інвестуємо в продукти замкнутого циклу, які допомагають створювати будинок вашої мрії, що буде надійним і в майбутньому; низьковуглецеві матеріали та нові технології є ключовими факторами в цьому сенсі. Ми продовжуємо нашу роботу щодо скорочення прямих та непрямих викидів вуглецю в усьому ланцюжку створення вартості.
  • Ми хочемо залучити наших колег , допомагаючи їм розвиватися в здоровому та безпечному місці для роботи. Ми пишаємося нашою культурою групи компаній Reynaers, яка сприяє підприємництву, інноваціям та інклюзивності.
  • Ми беремо на себе відповідальність і завжди щиро спілкуємося з нашою спільнотою. Застосовуючи суворий етичний кодекс, ми ретельно обираємо наших постачальників та купуємо лише відповідальні матеріали. Насамкінець, підтримуючи місцеві ініціативи та благодійні заходи, ми повертаємо суспільству щирим та впливовим способом.

Перегляньте це відео та дізнайтеся про оновлену стратегію Reynaers Act:

Наша екологічна подорож

Кен Райт, керівник програми сталого розвитку Reynaers Group: «Новий звіт означає величезний стрибок уперед на шляху нашої компанії до сталого розвитку. Ми не тільки на шляху до виконання вимог щодо звітності до 2025 року, але й поставили планку ще вище, поставивши перед собою дуже амбітні цілі. Щоб досягти цих зобов’язань до 2030 року, знадобиться багато зусиль, але я переконаний, що ми зможемо це зробити, якщо будемо тісно співпрацювати з усіма нашими клієнтами».

«Створення цього звіту можливо лише за допомогою колег-експертів із різних відділів та дочірніх компаній. Разом ми продовжуємо працювати з тривалим позитивним впливом, і я вдячний усім в Reynaers Group, хто був, є і буде залучений до цього величезного проєкту».

Разом ми діємо, щоб мати тривалий позитивний вплив.

Кен Райт
Менеджер програми сталого розвитку Reynaers Group
Ken Wright.
Безкоштовне завантаження

Надихніться

The Reynaers Group sustainability report.