Skip to main content
Front view of the Belgian Pavilion with green roof and palm trees.

Reynaers Aluminium з гордістю бере участь у створенні бельгійського павільйону для Всесвітньої виставки в Дубаї

Reynaers Aluminium є Золотим Партнером бельгійського павільйону на Dubai World Expo 2021. Завдяки нашим високоякісним алюмінієвим склінням ми допомагаємо павільйону «Зелена арка» представити світові свої серце та душу. Експо триватиме з 1 жовтня 2021 року до 31 березня 2022 року.

Об’єднуючи розуми, створюючи майбутнє

Центральна тема Всесвітньої виставки цього року — «Об’єднуючи розуми, створюючи майбутнє». Це символізує прагнення Дубая будувати кращий світ та формувати більш стале майбутнє за допомогою інноваційних рішень. Мобільність, стійкість і можливості є основними темами цієї виставки. Завітайте до Expo та відвідайте один із 192 павільйонів. Вперше кожна країна матиме власний павільйон, який принесе вам захоплюючий культурний досвід.

Бельгійський павільйон, розташований у районі мобільності Expo, детально передає національне бачення мобільності до 2050 року. Споруда під назвою «Зелена арка» має на меті передати Послання Надії. Ви помітите велику кількість стратегій сталого будівництва, представлених у дизайні павільйону. Це демонструє, як архітектори та громадяни можуть спільно будувати екологічні та інклюзивні міські спільноти в повній гармонії.

Side view of Belgian Pavilion.
Night view of Belgian Pavilion and its green terraces.

Просування Бельгії з The Green Arch на Всесвітній виставці

Бельгійський павільйон, який займає п’ять поверхів і має загальну площу 4 824 квадратних метри, виглядає як арковий квітковий моноліт. Відвідувачі відчувають скромну елегантність Арки завдяки бельгійським технікам, застосуванням, продуктам та матеріалам дизайну. Тепло в простоті – ключ до успіху, як всередині, так і зовні конструкції.

Домінік Шакен, директор з маркетингу Reynaers Aluminium, пояснює: «Для нас велика честь зробити внесок у чудовий бельгійський павільйон, який надихає новими технологічними функціями. Багато відвідувачів уже назвали "Зелену Арку" одним із 10 найкращих павільйонів Dubai World Expo, які варто відвідати».

Сталий розвиток є центральним посланням Всесвітньої виставки, як і для бельгійської делегації. Наприклад, енергопозитивний павільйон Бельгії виробляє більше енергії, ніж споживає. Крім того, конструктори дотримувалися принципів циклічного будівництва та використовували лише перероблені матеріали. Навіть дерев'яну конструкцію можна демонтувати та використовувати повторно.

Використання нашої сильної місцевої присутності на Близькому Сході

Бельгійські архітектори Vincent Callebaut та Assar спроєктували павільйон, а конструктори BESIX Group втілили план у реальність. У партнерстві з BelExpo та BESIX Group компанія Reynaers Aluminium поставила алюмінієві скляні фасадні профілі конструкції.

Алі Халаф, керуючий директор Reynaers Aluminium Middle East, наголошує на тому, що для його команди означає внесок у цей проєкт: «Ми пишаємося тим, що допомагаємо просувати Бельгію, країну нашої штаб-квартири, тут, на Близькому Сході. Ми присутні на ринку вже 17 років, і цей проєкт символізує тісний зв’язок компанії з регіоном».