Skip to main content
Close-up of bullet holes in aluminium door.

Випробування на кулестійкість

У Reynaers Aluminium безпека є одним із головних пріоритетів, коли йдеться про допомогу нашим клієнтам у пошуку довговічних та надійних рішень. Недавні тести на куленепробивність є свідченням нашої відданості. Тому що, коли йдеться про безпеку, ми нічого не залишаємо на волю випадку.

Окрім забезпечення безпеки, такого як протизламні системи, Reynaers Aluminium пропонує багато рішень безпеки, які захищають власників будинків від усіх її видів. Вогне- та димозахисні функції, системи, адаптовані для витримки вибухів бомб і землетрусів... Ми дбаємо про те, щоб ви та ваші близькі були в безпеці та захищені протягом усього року.

Одна з останніх сфер досвіду, яку Reynaers Aluminium вивчає глибше, стосується куленепробивних елементів у вікнах, рамах і дверях. Випробування наших систем на те, наскільки вони можуть протистояти балістичному удару, є важливим кроком у розробці найбезпечніших рішень для всіх наших клієнтів.

Нещодавні куленепробивні випробування дверей ConceptSystem 77-Bulletproof (BP) є чудовим прикладом того, як ми постійно перевіряємо наші системи. Використовуючи різні типи зброї, яка стріляє кулями різного розміру, наша досвідчена дослідницька група вибрала конкретні частини нашого тестового предмета, щоб виміряти його стійкість до балістичного удару. Перегляньте наведене нижче відео, щоб самі побачити результат.

Бажаєте включити елегантні та безпечні рішення у свій наступний проєкт? Перегляньте наші продукти та виберіть високоякісне рішення, яке найбільше відповідає вашим потребам.

Дізнайтеся більше