Skip to main content
Reynaers Aluminium training centre looking through a training in a binder

Люди та Суспільство

Дозвольте нам бути турботливою компанією

За майже 60 років Reynaers Group надзвичайно зросла й сьогодні нараховує понад 2 650 співробітників. Наша велика сім’я продовжує зростати.

Щоб залишатися вірними нашим скромним починанням як   дбайливий сімейний бізнес у Бельгії, ми керуємо нашими людськими ресурсами в   дбайливий, стійкий спосіб. Зв’язок і взаємна довіра є ключовими елементами нашого успіху. Хочете дізнатися більше?   Відкрийте для себе наші дбайливі зобов’язання нижче.

Факти

Стале управління людськими ресурсами зосереджується на трьох складових: продуктивність; залученість; фізичне та психічне здоров'я.

Наш вплив

Щоб продемонструвати свою турботу, ми створюємо мотиваційне та привабливе робоче середовище для всіх наших працівників. Ми втілюємо їхні ідеї, щоб стати кращими та переконатися, що нові колеги почуваються такими ж бажаними. Крім того, ми віддаємо користь суспільству, підтримуючи місцеві благодійні організації.

Наші дії

Act 1: Навчання впродовж життя та особистісний ріст

Особистий ріст є ключовим фактором, коли справа доходить до відчуття задоволення на роботі та протистояння раптовим змінам на ринку. Завдяки широкому асортименту навчальних програм ми підтримуємо наших співробітників у розкритті їхніх талантів та покращенні працевлаштування.

Reynaers Aluminium training centre
Reynaers Aluminium office space

Act 2: Зростаємо разом у чудовій робочій атмосфері

Ми дбаємо про благополуччя всіх нинішніх та майбутніх співробітників Reynaers Aluminium. Завдяки регулярним опитуванням співробітників по всьому світу ми відстежуємо проблеми, які виникають у нашій компанії, й вдосконалюємо свою повсякденну роботу.

Act 3: Безпека на робочому місці

Краще перестрахуватися, ніж шкодувати, тому ми наполегливо працюємо, щоб зробити безпеку другим ім'ям для кожного, хто працює в Reynaers Aluminium. З 2021 року спеціальна інформаційна панель повідомляє нам, чи досягаємо ми цілей безпеки, як на наших складах, так і в наших офісах по всьому світу.

Act 4: Reynaers для Суспільства

Співробітництво із суспільством допомагає компанії залишатися на зв’язку зі своїми спільнотами. Наприклад, ініціатива Reynaers for Community підтримує різні місцеві благодійні організації, які допомагають незахищеним людям знайти роботу та отримати яскравіше майбутнє.

Програма mini-MBA в Reynaers Group стала чудовою можливістю обмінятися ідеями з колегами з різних відділів у всьому світі».

Ніна Тіммерманс
Менеджер з продажу проєктів Reynaers Aluminium Belux
Nina Timmermans

Пов'язані статті

Всі статті